viernes, junio 09, 2006

Pentecosta

L’esperit Sant, força que ens acompanya sempre

Durant els cinquanta dies de pasqua, em contemplat a Jesús ressuscitat que ens ha mostrat el camí que ens du a la salvació, i a la plena felicitat.

El mateix Jesús ens fa participes de la seva alegria, i avui festa de pentecostes, darrer dia de pasqua, ens mana que siguem els seus testimonis, que anunciem el seu evangeli sense por. Perquè ell sempre serà amb nosaltres, i la prova que ens dóna es que ens a lliurat l’esperit Sant, el seu esperit.

Seguim l’exemple dels primers deixebles que guiats per l’esperit Sant predicaven amb valentia i coratge la bona nova de l’evangeli, sense por de les persecucions, tortures o altres dificultats, sempre confiant la seva causa ha Jesús nostre Senyor.

Igualment nosaltres anunciem amb la mateixa valentia l’evangeli sense por a ser perseguits o ultratjats, perquè en els moments mes difícils, sabem que l’esperit Sant ens dona la força que necessitem.

Procurem de fer arribar el missatge de l’evangeli als qui no coneixen Crist, i fer-los participar de la seva bona nova i que la flama del seu esperit revifi en els seus cors. Així aconseguirem complir la voluntat de Jesús i ser uns bons testimonis del seu evangeli.